AVIJO GLOBAL
 



Угода користувача



1. Умови використання сайту

  1. 1.1. Дане угоду користувача (іменоване надалі Угода) являє собою оферту умов по користуванню веб-сайтом www.avijoglobal.com (далі - Сайт), в особі Адміністрації сайту та фізичною особою (іменованим надалі Користувач), і регламентує умови надання Користувачеві інформації на сайті та надання йому послуг в сфері інтернет-технологій.
  2. 1.2. Користувачем Сайту вважається будь-яка фізична особа, будь-коли яка здійснила доступ до Сайту, яка досягла віку, допустимого для акцепту цієї Угоди.
  3. 1.3. Користувач зобов'язаний повністю ознайомитися з цією Угодою та це означає повне і беззастережне прийняття Користувачем цієї Угоди. У разі незгоди з умовами Угоди, використання Сайту Користувачем повинно бути негайно припинено.
  4. 1.4. Ця Угода може бути змінена та / або доповнено Адміністрацією Сайту в односторонньому порядку без будь-якого спеціального повідомлення. Ці Правила є відкритим і загальнодоступним документом.
  5. 1.5. Угода передбачає взаємні права та обов'язки Користувача і Адміністрації Сайту за наступними пунктами:
  • Порядок використання Сайту,
  • Політика конфіденційності,
  • Обмеження відповідальності Адміністрації сайту,
  • Порядок дії Угоди.

2. Порядок використання Сайту

  1. 2.1. Сайт дозволяє вам переглядати інформацію з нашого сайту виключно з метою ознайомлення. Забороняється розповсюджувати матеріали сайту для власних, громадських або комерційних цілей. Будь-яке використання інформації на інших сайтах або в комп'ютерних мережах забороняється.
  2. 2.2. При оформленні замовлень на даному сайті, ви погоджуєтеся надати достовірну і точну інформацію про себе та своїх контактних даних.
  3. 2.3. Ви можете звертатися до Адміністрації сайту з претензіями, побажаннями щодо поліпшення роботи, або з будь-якої іншою інформацією. При цьому ви несете відповідальність, що дане звернення не є незаконним, загрозливим, порушує авторські права, дискримінацію людей по будь-якою ознакою, а також містить образи чи іншим чином порушує чинне законодавство України.

3. Персональна інформація Користувача

  1. 3.1. Адміністрація сайту з повагою і відповідальністю ставиться до конфіденційної інформації будь-якої особи, що став відвідувачем цього сайту. Беручи це Угода Користувач дає згоду на збір і використання певної інформації про Користувача відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних» та політикою Адміністрації сайту про захист персональних даних. Крім того, користувач дає згоду, що Адміністрація сайту може збирати, використовувати, передавати, обробляти і підтримувати інформацію Користувача з метою надання відповідних послуг.
  2. 3.2. Адміністрація сайту зобов'язується здійснювати збір тільки тієї персональної інформації, яку Споживач надає добровільно в разі, коли інформація потрібна для надання (поліпшення) послуг Споживачу.
  3. 3.3. Адміністрація сайту збирає як основні персональні дані, такі як ім'я, прізвище, по батькові, адреса та електронну адресу, так і вторинні (технічні) дані - файли cookies, інформація про з'єднання і системна інформація.
  4. 3.4. Користувач погоджується з тим, що конфіденційність переданих через Інтернет даних не гарантована в разі, якщо доступ до цих даних отримано третіми особами поза зоною технічний засобів зв'язку, підвладних Адміністрації сайту, Адміністрація сайту не несе відповідальності за шкоду, завдану таким доступом.
  5. 3.5. Адміністрація сайту може використовувати будь-яку зібрану через Сайт інформацію з метою поліпшення змісту інтернет-сайту, його доопрацювання, передачі інформації Користувачеві (за запитами), для маркетингових або дослідницьких цілей, а також для інших цілей, що не суперечить положенням чинного законодавства України.

4. Обмеження відповідальності Адміністрації сайту

  1. 4.1. Адміністрація сайту не несе ніякої відповідальності за будь-які помилки, друкарські помилки і неточності, які можуть бути виявлені в матеріалах, що містяться на даному Сайті. Адміністрація сайту докладає всіх необхідних зусиль, щоб забезпечити точність і достовірність на Сайті інформації. Вся інформація та матеріали надаються на умовах "як є", без будь-яких гарантій, як явних, так і непрямих.
  2. 4.2. Інформація на Сайті постійно оновлюється і в будь-який момент може стати застарілою. Адміністрація сайту не несе відповідальності за отримання застарілої інформації з сайту, а також за нездатність Користувача отримати оновлення зберігається на Сайті інформації.
  3. 4.3. Адміністрація сайту не несе ніякої відповідальності за висловлювання і думки відвідувачів сайту, залишені в якості коментарів або оглядів на сторонніх сервісах. Думка Адміністрації сайту може не збігатися з думкою і позицією авторів оглядів і коментарів. У той же час Адміністрація сайту вживає всіх можливих заходів, щоб не допускати публікацію повідомлень, які порушують чинне законодавство або норми моралі.
  4. 4.4. Адміністрація сайту не несе відповідальності за можливі протиправні дії Користувача щодо третіх осіб, або третіх осіб щодо Користувача.
  5. 4.5. Адміністрація сайту не несе відповідальності за висловлювання Користувача, вироблені або опубліковані про це Сайті.
  6. 4.6. Адміністрація сайту не несе відповідальності за шкоду, збитки або витрати (реальні або можливі), що виникли в зв'язку з цим Сайтом, його використанням або неможливістю використання.
  7. 4.7. Адміністрація сайту не несе відповідальності за неповне, неточне, некоректне вказівку Користувачем своїх даних при зверненні.
  8. 4.8. При виникненні проблем у використанні Сайту, незгоди з конкретними розділами Угоди, або отриманні Користувачем недостовірної інформації від третіх осіб, або інформації образливого характеру, будь-який інший неприйнятною інформації, будь ласка, зверніться до адміністрації сайту для того, щоб Адміністрація сайту могла проаналізувати і усунути відповідні дефекти, а також, при необхідності, обмежити або припинити зобов'язання з надання своїх послуг будь-якому Користувачеві і клієнту, навмисне порушує приписи Угоди і функціонування роботи Сайту.
  9. 4.9. З метою вищевикладеного Адміністрація сайту залишає за собою право блокувати доступ до Сайту користувачів, що створюють згідно з висновком Адміністрації сайту, проблеми у використанні Сайту іншими Користувачами, або користувачів, які порушують вимоги Угоди.

5. Порядок дії Угоди

  1. 5.1. Ця Угода є договором. Адміністрація сайту залишає за собою право як змінити цю Угоду, так і ввести нове. Подібні зміни вступають в силу з моменту їх розміщення на Сайті. Використання Користувачем матеріалів сайту після зміни Угоди автоматично означає їх прийняття.
  2. 5.2. Дана Угода вступає в силу при першому відвідуванні Сайту Користувачем і діє між Користувачем та Компанією протягом усього періоду використання Користувачем Сайту.
  3. 5.3. Сайт є об'єктом права інтелектуальної власності Адміністрації сайту. Всі виключні майнові авторські права на сайт належать Адміністрації сайту. Використання сайту Користувачами можливо строго в рамках Угоди і законодавства України про права інтелектуальної власності.
  4. 5.4. Всі торгові марки і назви, на які даються посилання в матеріалах справжнього сайту, є власністю їх відповідних власників.
  5. 5.5. Користувач погоджується не відтворювати, не повторювати, не копіювати, будь-які частини Сайту.
  6. 5.6. Ця Угода регулюється і тлумачиться відповідно до законодавства України. Питання, не врегульовані Угодою, підлягають вирішенню відповідно до законодавства України.